
ZELNÁ S VEJCEM A KLOBÁSOU
Oblíbená venkovská polévka, která zahřeje
CEJCH
O víkendu 24. - 26. 3. u nás proběhne tradiční Venkovská kuchyně! Na výběr bude z mnoha tradičních jídel od našich babiček, jako například kynuté borůvkové knedlíky, vepřo knedlo zelo, zvěřinový guláš a mnoho dalšího! Venkovské speciality můžete ochutnat kdykoliv mezi 11:30 a 20:00 během pátku, soboty i neděle.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme prostřednictvím emailu stredisko@cejch.cz nebo telefonicky na čísle +420 725 777 170 zarezervovat stůl ve vnitřních prostorách restaurace.
Restaurace CEJCH
Oblíbená venkovská polévka, která zahřeje
Oblíbený předkrm ve formě dvou smažených topinek, s trhaným masem v rajčatové omáčce a červenou cibulí, sypaných variací sýrů
Dlouho tažený zvěřinový gulášek podávaný s nadýchaným karlovarským knedlíkem
Grilovaný kuřecí plátek s omáčkou z modrého sýra, s bylinkovým bramborem
Typické borůvkové knedlíky, sypané cukrem, skořicí a máslem maštěné
Ikonická vesnická kombinace! Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem a sladkokyselým zelím
Čočka na kyselo s uzenou vepřovou krkovičkou a sázeným vejcem
Restované zabíjačkové jelito nebo jitrnička s petrželovým bramborem, hořčicí a kysaným zelím
Dozlatova pečené kuřecí stehno na slanině, sypané divokým kořením, podávané s dušenou rýží