CEJCH

Venkovská kuchyně v Cejchu

O víkendu 24. - 26. 3. u nás proběhne tradiční Venkovská kuchyně! Na výběr bude z mnoha tradičních jídel od našich babiček, jako například kynuté borůvkové knedlíky, vepřo knedlo zelo, zvěřinový guláš a mnoho dalšího! Venkovské speciality můžete ochutnat kdykoliv mezi 11:30 a 20:00 během pátku, soboty i neděle.

Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme prostřednictvím emailu stredisko@cejch.cz nebo telefonicky na čísle +420 725 777 170 zarezervovat stůl ve vnitřních prostorách restaurace.

Rezervovat místo

Restaurace CEJCH

Výběr venkovské kuchyně

Menu staročeského víkendu v Cejchu

ZELNÁ S VEJCEM A KLOBÁSOU

45 Kč

Oblíbená venkovská polévka, která zahřeje

w
Menu staročeského víkendu v Cejchu

Dračí topinka

100 Kč

Oblíbený předkrm ve formě dvou smažených topinek, s trhaným masem v rajčatové omáčce a červenou cibulí, sypaných variací sýrů

Menu staročeského víkendu v Cejchu

ZVĚŘINOVÝ GULÁŠ

180 Kč

Dlouho tažený zvěřinový gulášek podávaný s nadýchaným karlovarským knedlíkem

Menu staročeského víkendu v Cejchu

KUŘECÍ PLÁTEK S OMÁČKOU Z MODRÉHO SÝRA

185 Kč

Grilovaný kuřecí plátek s omáčkou z modrého sýra, s bylinkovým bramborem

Menu staročeského víkendu v Cejchu

KYNUTÉ BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY

165 Kč

Typické borůvkové knedlíky, sypané cukrem, skořicí a máslem maštěné

Menu staročeského víkendu v Cejchu

VEPŘO KNEDLO ZELO

170 Kč

Ikonická vesnická kombinace! Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem a sladkokyselým zelím

Menu staročeského víkendu v Cejchu

ČOČKA NA KYSELO

155 Kč

Čočka na kyselo s uzenou vepřovou krkovičkou a sázeným vejcem

Menu staročeského víkendu v Cejchu

JELITO NEBO JITRNICE S PETRŽELOVÝM BRAMBOREM

160 Kč

Restované zabíjačkové jelito nebo jitrnička s petrželovým bramborem, hořčicí a kysaným zelím

Menu staročeského víkendu v Cejchu

KUŘE NA SLANINĚ

170 Kč

Dozlatova pečené kuřecí stehno na slanině, sypané divokým kořením, podávané s dušenou rýží

Menu staročeského víkendu v Cejchu

TVAROHOVÝ MORAVSKÝ KOLÁČ S DROBENKOU

50 Kč