KUŘECÍ VÝVAR
Dlouho tažený kuřecí vývar s játrovým knedlíčkem, kořenovou zeleninou a nudlemi.
CEJCH
O víkendu 2. - 4. února 2024 pro vás máme přichystané naše již tradiční bramborákové hody! Těšit se můžete na jedinečné variace těchto tradičních pokrmů - pálivé, vegetariánské, zvěřinové nebo podle receptu našich babiček. Třešničkou na dortu pak bude náš domácí nepečený dort. Otevřeno máme v pátek a v sobotu od 11:30 do 20:00 a v neděli od 11:30 do 18:00. Těšíme se na vás.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme si místa rezervovat, a to telefonicky na čísle +420 725 777 170. Rezervace stolu platí na 2 hodiny. Pokud dopředu víte, že se u nás chcete zdržet déle, dopředu nás na tuto skutečnost prosím upozorněte. Velmi rádi vám vyhovíme.
Restaurace CEJCH
Dlouho tažený kuřecí vývar s játrovým knedlíčkem, kořenovou zeleninou a nudlemi.
Známý loupežnický recept! Zvěřinový guláš s poctivou porcí cibule a křenu, s našimi dozlatova smaženými bramboráčky.
Velká bramboráková kapsa plněná speciální směsí z kuřecích prsou, restované zeleniny a fazolí, papričkou jalapeños, rajčatovou omáčkou a strouhaným sýrem.
Velká bramboráková kapsa s plátkem uzené krkovice, plněná variací bílého dušeného zelí se slaninou a červeného dušeného zelí s křenem a jablky.
Velká bramboráková kapsa plněná směsí restované cibulky, kysaného zelí, slaniny a jedinečných olomouckých tvarůžků s modrým sýrem.
Trhaná pečená krkovice, bylinková zakysaná smetana s cheddarem a smaženou cibulkou ve velké bramborákové kapse.
Zeleninové ragú na kari s cizrnou, smetanou a brokolicí ve velké bramborákové kapse s jarní cibulkou.
Restovaná zeleninová směs s cibulkou a rajčatovou omáčkou ve velké bramborákové kapse zasypané cheddarem, se salátkem z kysané zeleniny.
Tři domácí bramboráčky s majoránkou, česnekovým olejem a vídeňskou cibulkou.
Kulinářský skvost podle receptu naší panímámy. Nepečený dort ze zakysané smetany s čerstvým ovocem.