CEJCH

Balkán - Cesta po Evropě

O víkendu 22. - 24. března 2024 zakončujeme naši společnou cestu evropskou kuchyní. Poslední soutěžní víkend se můžete těšit na balkánské speciality - čevapčiči, srbské rizoto, dunajský řízek a další místní pokrmy od polévky po dezert. Otevřeno máme v pátek a v sobotu od 11:30 do 20:00 a v neděli od 11:30 do 18:00. Těšíme se na vás.

Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme si místa rezervovat, a to telefonicky na čísle +420 725 777 170. Rezervace stolu platí na 2 hodiny. Pokud dopředu víte, že se u nás chcete zdržet déle, dopředu nás na tuto skutečnost prosím upozorněte. Velmi rádi vám vyhovíme.

Rezervovat místo

Zapojte se s námi!

Jedinečná soutěž

Naši společnou cestu evropskou kuchyní bude doprovázet jedinečná soutěž o mnoho zajímavých cen. Za každý hlavní chod u nás obdržíte razítko na speciální kartičku. Jakmile se Vám podaří nasbírat 4 razítka (4 hlavní chody), vhodíte žeton se svým jménem do zapečetěné losovací urny a s každým žetonem máte možnost vyhrát jednu z níže uvedených cen. Akce trvá do 24. března, kartičky jsou přenositelné a počet vhozených žetonů na osobu není nijak omezený.

1) Servírovaná večeře pro 6 osob s 5 chodovým degustačním menu

2) Servírovaná večeře pro 4 osoby s 5 chodovým degustačním menu

3) Servírovaná večeře pro 2 osoby s 5 chodovým degustačním menu

4) Kurz vaření s šéfkuchařem Pavlem Menclíkem

5) Kurz přípravy masa a grilování s šéfkuchařem Pavlem Menclíkem

6-7) Poukázka na konzumaci v restauraci CEJCH v hodnotě 1000,- Kč

8-10) Poukázka na konzumaci v restauraci CEJCH v hodnotě 500,- Kč

Chcete mít vyšší šanci na výhru? Podělte se o kartičku s přáteli, razítka sbírejte společně a o výhru se s nimi podělte!

Více informací o soutěži

Restaurace CEJCH

balkánské menu

balkánské menu

BALKÁNSKÁ KUŘECÍ POLÉVKA (Kokošja juha)

45 Kč

Výborná kuřecí polévka s masem, kořenovou zeleninou, vaječnými nudlemi a troškou smetany

balkánské menu

DUNAJSKÝ ŘÍZEK (Dunajski zrezek)

210 Kč

Dozlatova smažený vepřový řízek podávaný s lehkým bramborovým salátem a kouskem citronu.

balkánské menu

SRBSKÉ RIZOTO (džuveč)

185 Kč

Tradiční balkánský pokrm z vepřového a kuřecího masa ve vlastní šťávě, dušený s více druhy zeleniny, brambory a rýží.

balkánské menu

ČEVAPČIČI S BYLINKOVÝM BRAMBOREM (Čevapi)

175 Kč

Jedná se o národní pokrm Bosny a Hercegoviny, který se postupně rozšířil na celý Balkán. Základem jsou šišky z mletého masa, ochucené typickým kořením a podávané s červenou cibulí, hořčicí a bramborem.

balkánské menu

PIKANTNÍ OMÁČKA S TĚSTOVINAMI (Žgvacet)

180 Kč

Žgvacet je istrijská specialita velmi podobná guláši. Připravuje se z více druhů masa (vepřové a kuřecí), dušeném na bílém víně, a podává se s těstovinami.

balkánské menu

VEPŘOVÁ KOTLETA S MAČKANÝM BRAMBOREM

195 Kč

Velmi oblíbený pokrm z oblasti Samoboru, malého městečka nedaleko Záhřebu (tzv. Samoborská kotlovina). Tajemstvím chuti je velmi pomalá příprava, která je pravým opakem grilovaní. Podáváme s mačkaným bramborem se slaninou, cibulkou a bylinkami.

balkánské menu

PEČENÁ ZELENINA SE SÝREM (Gibanica)

175 Kč

Velmi známý srbský pokrm ze zapečené zeleniny, plátů těstovin, vajec, žampionů, tvarohu a sýru.

balkánské menu

ŠOPSKÝ SALÁT (Šopska salata)

110 Kč

Chutný salát v barvách bulharské státní vlajky, připravený z rajčat, okurek, syrových paprik, balkánského sýru a petrželky.

balkánské menu

RÝŽOVÝ PUDING (Sutlijaš)

75 Kč

Výborný makedonský dezert z rýže, mléka a ovoce