ÚJHÁZY TYÚKHÚSLEVES
Silný slepičí vývar s domácími nudlemi, kořenovou zeleninou a bylinkami
CEJCH
O víkendu 16. - 18. února 2024 začíná naše společná cesta evropskou kuchyní. První soutěžní víkend se můžete těšit na maďarské speciality - segedínský guláš, perkelt, tokáň, langoše a další místní speciality od polévky po dezert. Otevřeno máme v pátek a v sobotu od 11:30 do 20:00 a v neděli od 11:30 do 18:00. Těšíme se na vás.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme si místa rezervovat, a to telefonicky na čísle +420 725 777 170. Rezervace stolu platí na 2 hodiny. Pokud dopředu víte, že se u nás chcete zdržet déle, dopředu nás na tuto skutečnost prosím upozorněte. Velmi rádi vám vyhovíme.
Zapojte se s námi!
Naši společnou cestu evropskou kuchyní bude doprovázet jedinečná soutěž o mnoho zajímavých cen. Za každý hlavní chod u nás obdržíte razítko na speciální kartičku. Jakmile se Vám podaří nasbírat 4 razítka (4 hlavní chody), vhodíte žeton se svým jménem do zapečetěné losovací urny a s každým žetonem máte možnost vyhrát jednu z níže uvedených cen. Akce trvá do 24. března, kartičky jsou přenositelné a počet vhozených žetonů na osobu není nijak omezený.
Chcete mít vyšší šanci na výhru? Podělte se o kartičku s přáteli, razítka sbírejte společně a o výhru se s nimi podělte!
Restaurace CEJCH
Silný slepičí vývar s domácími nudlemi, kořenovou zeleninou a bylinkami
Kuře na paprice se smetanou, rajčaty a vařenými bramborami (vhodné pro děti)
Tradiční maďarský perkelt z vepřového masa, česneku, papriky, mírně pikantní, s velkými bramborovými noky
Sikulský, známý také jako Segedínský, guláš, připravený z kombinace vepřového bůčku a vepřové plece s paprikou, kysaným zelím a smetanou, s domácím žemlovým knedlíkem
Zeleninové ragú s cizrnou ve smetanové omáčce, s domácími bramborovými noky a sypaným sýrem
Dobře známý maďarský pokrm připravený z libového jeleního masa nakrájeného na proužky, čerstvé a mleté papriky s jasmínovou rýží
Smažená placka z kynutého těsta s náplní ve dvou variantách: 1) Tartár mártás – domácí tatarka, česnek a strouhaný modrý sýr 2) Klasszikus – kečup, česnek a strouhaný eidam
Tradiční maďarský dezert. Čerstvé nudle s tvarohem, v griotce naloženými sušenými švestkami a vlašskými ořechy