Poctivý bažantí vývar
Bažantí vývar s kořenovou zeleninou a fritátovými nudlemi
CEJCH
Na víkend 19. - 21. ledna 2024 pro vás máme na naše zvěřinové hody připraveného jelena, daňka, bažanty i divočáka. Otevřeno máme v pátek a v sobotu od 11:30 do 20:00 a v neděli od 11:30 do 18:00. Bude to stát za to!
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme si místa rezervovat, a to telefonicky na čísle +420 725 777 170. Rezervace stolu platí na 2 hodiny. Pokud dopředu víte, že se u nás chcete zdržet déle, dopředu nás na tuto skutečnost prosím upozorněte. Velmi rádi vám vyhovíme.
Restaurace CEJCH
Bažantí vývar s kořenovou zeleninou a fritátovými nudlemi
Dančí guláš s poctivou porcí červené cibule a našimi dozlatova smaženými bramboráčky
Kombinace libového jeleního masa se švestkovou omáčkou a houskovým knedlíkem
Špikovaná jelení kýta dušená na červeném víně, podávána s domácími bramborovými nočky
Šťavnatý zvěřinový řízek se šťouchaným bramborem a zelným salátkem
Libové kančí maso dušené na červeném víně s tradičními širokými nudlemi a strouhaným parmezánem
Šťavnaté kachní prso připravované v pomerančové šťávě, podávané s gratinovanými brambory
Citronový bulgur s tofu a variací grilované zeleniny
Rumové ovoce s vanilkovou zmrzlinou a domácí šlehačkou
Bylinný likér Jägermeister