Cozze al vino bianco
Dušené slávky na víně, s řapíkatým celerem, mrkví, petrželí a máslem, s čerstvými tagliatelle - této speciality našeho šéfkuchaře je jen omezené množství
CEJCH
O víkendu 25. - 27. 3. vás srdečně zveme na víkend plný italských specialit! Na výběr bude z mnoha tradičních italských jídel včetně polévky minestrone, bramborových nočků a několika (prozatím) tajných specialit! Itálii v podání našeho zkušeného šéfkuchaře můžete ochutnat kdykoliv mezi 11:30 a 20:00 během pátku, soboty i neděle.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme prostřednictvím emailu stredisko@cejch.cz nebo telefonicky na čísle +420 725 777 170 zarezervovat stůl ve vnitřních prostorách restaurace.
Restaurace CEJCH
Dušené slávky na víně, s řapíkatým celerem, mrkví, petrželí a máslem, s čerstvými tagliatelle - této speciality našeho šéfkuchaře je jen omezené množství
Zvolna pošírovaná typická středomořská ryba na bylinkách, s mrkví, řapíkatým celerem, rajčetem, máslovým přelivem a čerstvě upečenou bagetou - této speciality našeho šéfkuchaře je jen omezené množství
Tradiční recept z Janova s dančím ragú, cibulí, řapíkatým celerem, mrkví na bílém víně a penne - této speciality našeho šéfkuchaře je jen omezené množství
Tradiční italská zeleninová polévka
Špagety s olivovým olejem, česnekem, chilli papričkou a italskou slaninou, zasypané petrželí a parmezánem
Špagety s italskou slaninou, žloutkem, smetanou a parmezánem
Typické italské bramborové nočky s kuřecím masem, houbami, česnekem, smetanou a parmezánem
Italské těstoviny s hovězím ragú v rajčatové omáčce, parmezánem a bazalkou
Italské těstovinové pláty se špenátovou směsí a parmezánem
Jeden z nejlepších italských dezertů složený ze zmrzliny zalité espressem, dochucený likérem amaretto, čokoládou a šlehačkou