
Kuřecí ražničí na špízu
Kuřecí maso se žampiony, paprikou a červenou cibulí podáváme společně s koktejlovým dipem
CEJCH
O druhém adventním víkendu 2. - 4. 12. se s Vámi rádi potkáme v Českém ráji na akci Špízový víkend v CEJCHU! Na výběr bude z několika druhů špízů od panenkových po sýrové speciály! Špízy budou naši kuchaři připravovat od pátku do neděle vždy mezi 11:30 a 20:00.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme prostřednictvím emailu stredisko@cejch.cz nebo telefonicky na čísle +420 725 777 170 zarezervovat stůl ve vnitřních prostorách restaurace.
Restaurace CEJCH
Kuřecí maso se žampiony, paprikou a červenou cibulí podáváme společně s koktejlovým dipem
Vepřová panenka se slaninou a sušenými švestkami podávána s BBQ omáčkou
Vepřová krkovička se slaninou a červenou cibulí podávána s pikantní omáčkou
Variaci uzených i neuzených sýrů v trojobalu na špejli podáváme s domácí tatarskou omáčkou
Hovězí mleté maso s variací bylinek a česnekovým dipem
Zeleninové kuličky s bylinkovým dresingem
Salát coleslaw a další!