Pečený králík na slanině
Králík z farmového chovu pečený na slanině, se zeleninou a bramborovým knedlíkem
CEJCH
Srdečně si vás dovolujeme pozvat na víkend tradiční venkovské kuchyně, který se uskuteční 8. - 10. 4. v našem rekreačním areálu CEJCH. Těšit se můžete na krůty a králíky z farmového chovu, čerstvý zvěřinový guláš a mnoho dalšího! Na tradiční pokrmy můžete dorazit kdykoliv mezi 11:30 a 20:00 během pátku, soboty i neděle.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme prostřednictvím emailu stredisko@cejch.cz nebo telefonicky na čísle +420 725 777 170 zarezervovat stůl ve vnitřních prostorách restaurace.
Restaurace CEJCH
Králík z farmového chovu pečený na slanině, se zeleninou a bramborovým knedlíkem
Krůta z farmového chovu na paprice podávaná s nadýchaným houskovým knedlíkem
Dozlatova pečené kuřecí stehno s petrželovým bramborem na másle
Voňavé kuřecí stehno z naší udírny se šťouchaným bramborem na sádle a smaženou cibulkou
Gulášek z čerstvé zvěřiny s domácím špekovým knedlíkem
Dozlatova smažený vepřový řízek s petrželovým bramborem na másle
Salát z červené čočky a červené řepy s balkánským sýrem a čerstvými bylinkami
Zmrzlinový pohár s čerstvým ovocem, šlehačkou a barevnými lentilkami (nejen pro děti)
Tradiční Míša řezy ve skleničce s domácí šlehačkou