
Devadesátkové předkrmy
Šunkové rolky s křenem a gothaj nebo tlačenka s cibulí
CEJCH
O víkendu 1. - 3. 4. vás srdečně zveme na zlaté devadesátky! Kdykoliv mezi 11:30 a 20:00 během pátku, soboty i neděle se můžete těšit na typická devadesátková jídla. Chybět nebude kaťák, gothaj s cibulí ani kuře s broskví!
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme prostřednictvím emailu stredisko@cejch.cz nebo telefonicky na čísle +420 725 777 170 zarezervovat stůl ve vnitřních prostorách restaurace.
Restaurace CEJCH
Šunkové rolky s křenem a gothaj nebo tlačenka s cibulí
Vepřová játra na cibulce s jasmínovou rýží
Typický „Kaťák“ z vepřové kotlety se smaženými hranolky
Jedna z nejoblíbenějších specialit devadesátek – kuřecí plátek s broskví a sýrovým plátkem
Klasický „Španělák“ z hovězího masa nabitý slaninou, okurkou, párkem a dalšími dobrotami, přesně podle devadesátkových receptů, podávaný s jasmínovou rýží
Obří porce šunkofleků s okurkou
Poctivý „Smažák“ s hranolky a domácí tatarkou
Šopák jak má být! Podávaný ve velké míse se sýrem
Salát. Z řepy. Jako u babičky.
Pohár s kopečkovou zmrzlinou, kompotovaným ovocem, šlehačkou a sušenkou