
Bramboračka s hříbky
Polévka je grunt, tak nebuďte špunti.
CEJCH
O víkendu 13. - 15. ledna 2023 pro vás máme přichystané bramborákové hody, a to v novém kabátě! Těšit se můžete na jedinečné variace těchto tradičních pokrmů - pálivé, vegetariánské, zvěřinové nebo podle receptu našich babiček. Třešničkou na dortu pak budou hořící povidlové vdolky. Otevřeno máme tradičně od 11:30 do 20:00 během celého víkendu. Těšíme se na vás.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme prostřednictvím emailu stredisko@cejch.cz nebo telefonicky na čísle +420 725 777 170 zarezervovat stůl ve vnitřních prostorách restaurace.
Restaurace CEJCH
Polévka je grunt, tak nebuďte špunti.
Známý loupežnický recept! Pikantní zvěřinový guláš s poctivou porcí cibule, křenu a čtyř kusů našich domácích bramboráčků.
Velká bramboráková kapsa plněná speciální směsí z vepřové kotlety, restované zeleniny, rajčatové omáčky a sýru.
Velká bramboráková kapsa plněná směsí kysaného zelí, poctivého špeku a slaniny.
Pečená vepřová krkovice, cheddar a zakysaná bylinková směs ve velké bramborákové kapse.
Šťavnatý steak z vepřové krkovice se třemi domácími bramboráčky na smetanové omáčce s vídeňskou cibulkou.
Grilovaná kuřecí prsa se třemi domácími bramboráčky na smetanové omáčce s vídeňskou cibulkou.
Velká bramboráková kapsa plněná směsí restované cibulky, slaniny a jedinečných olomouckých tvarůžků.
Restovaná zeleninová směs s cibulkou a rajčatovou omáčkou ve velké bramborákové kapse zasypané cheddarem.
Tři domácí bramboráčky s majoránkou, česnekovým olejem a vídeňskou cibulkou.
Tradiční smažený vdolek s povidly, tvarohem a rozinkami přelitý ovocným rozvarem. Hořící rumový dezert vám šéfkuchaři budou servírovat přímo u stolu.