
Studený předkrm
Hovězí tatarák s kapari na bagetovém chipsu
CEJCH
Ve čtvrtek 16. března 2023 se na vás v 18:00 těšíme při příležitosti čtvrtá servírované večeře v naší restauraci. V omezeném počtu hostů a v naprostém soukromí se můžete těšit na jedinečný gastronomický zážitek. Naši šéfkuchaři vám naservírují a přímo před vámi podrobně představí pětichodové menu, složené ze studeného a teplého předkrmu, polévky, hlavního chodu a dezertu. Součástí menu bude také sklenička kvalitního vína pro navození dokonalé atmosféry. Celková cena servírované večeře je 850,- Kč. Rezervace přijímáme telefonicky na čísle +420 725 777 170. Pro veřejnost je restaurace uzavřena. Předchozí rezervace nejpozději do středečních 20:00 je nutnou podmínkou pro vstup.
Restaurace CEJCH
Hovězí tatarák s kapari na bagetovém chipsu
Pečené hovězí morkové kosti s opečeným chlebem
Uzená polévka s kroupy
Domácí vepřové koleno na pivě s pečeným bramborem se zakysanou smetanou
Tradiční smažený vdolek s povidly, tvarohem a rozinkami přelitý ovocným rozvarem. Hořící rumový dezert vám šéfkuchaři budou servírovat přímo u stolu
Restaurace CEJCH