
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA
Tradiční francouzská polévka založená na karamelizované cibuli v silném vývaru, podávaná s opečeným plátkem světlého chleba se sýrem
CEJCH
O víkendu 24. - 26. 2. vás srdečně zveme na jedinečný Francouzský víkend v Cejchu! Na výběr bude z mnoha tradičních francouzských jídel včetně francouzské cibulačky, žabích stehýnek, hovězího po burgundsku nebo pečených šneků! Francii v podání našeho zkušeného šéfkuchaře můžete ochutnat kdykoliv mezi 11:30 a 20:00 během pátku, soboty i neděle.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme prostřednictvím emailu stredisko@cejch.cz nebo telefonicky na čísle +420 725 777 170 zarezervovat stůl ve vnitřních prostorách restaurace.
Restaurace CEJCH
Tradiční francouzská polévka založená na karamelizované cibuli v silném vývaru, podávaná s opečeným plátkem světlého chleba se sýrem
Zeleninové jídlo z vařených rajčat, paprik, lilku, cuket a cibule s česnekem, olivovým olejem a provensálskými bylinkami, podávaný s čerstvými dlouhými těstovinami
Šneci pečení v ulitě s česnekovým máslem a bylinkovou krustou, s glazovanou baby karotkou a žampionovým velouté s černým pepřem, podávaní se světlým toastem-omezené množství
Na másle restovaná žabí stehýnka se šalotkou, bílým vínem a čerstvými bylinkami, přelité normandskou omáčkou, podávané s opečeným toastem-omezené množství
Marinované kuře na víně, dušené s kousky slaniny, houbami, česnekem a čerstvými bylinkami
Hovězí maso dušené v červeném víně a silném hovězím vývaru s mrkví, ochucené cibulí, česnekem a bylinkami. Zdobené cibulkou a slaninou bude podáváno s mačkanými bramborami
Zprudka opečená kachní prsa s glazovaným hráškem a dlouhými vaječnými nudlemi s drůbežími játry, šalotkou, česnekem a bylinkami
Nadýchaná čokoládová pěna s ovocným rozvarem a domácí šlehačkou