CEJCH

Francouzská kuchyně v Cejchu

O víkendu 24. - 26. 2. vás srdečně zveme na jedinečný Francouzský víkend v Cejchu! Na výběr bude z mnoha tradičních francouzských jídel včetně francouzské cibulačky, žabích stehýnek, hovězího po burgundsku nebo pečených šneků! Francii v podání našeho zkušeného šéfkuchaře můžete ochutnat kdykoliv mezi 11:30 a 20:00 během pátku, soboty i neděle.

Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme prostřednictvím emailu stredisko@cejch.cz nebo telefonicky na čísle +420 725 777 170 zarezervovat stůl ve vnitřních prostorách restaurace.

Rezervovat místo

Restaurace CEJCH

Výběr francouzského víkendu

Menu staročeského víkendu v Cejchu

FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA

55 Kč

Tradiční francouzská polévka založená na karamelizované cibuli v silném vývaru, podávaná s opečeným plátkem světlého chleba se sýrem

Menu staročeského víkendu v Cejchu

RATATOUILLE S DLOUHÝMI TĚSTOVINAMI

170 Kč

Zeleninové jídlo z vařených rajčat, paprik, lilku, cuket a cibule s česnekem, olivovým olejem a provensálskými bylinkami, podávaný s čerstvými dlouhými těstovinami

Menu staročeského víkendu v Cejchu

PEČENÍ ŠNECI

230 Kč

Šneci pečení v ulitě s česnekovým máslem a bylinkovou krustou, s glazovanou baby karotkou a žampionovým velouté s černým pepřem, podávaní se světlým toastem-omezené množství

Menu staročeského víkendu v Cejchu

ŽABÍ STEHÝNKA

280 Kč

Na másle restovaná žabí stehýnka se šalotkou, bílým vínem a čerstvými bylinkami, přelité normandskou omáčkou, podávané s opečeným toastem-omezené množství

Menu staročeského víkendu v Cejchu

KOHOUT NA VÍNĚ S PEČENÝM BRAMBOREM

175 Kč

Marinované kuře na víně, dušené s kousky slaniny, houbami, česnekem a čerstvými bylinkami

Menu staročeského víkendu v Cejchu

HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU

195 Kč

Hovězí maso dušené v červeném víně a silném hovězím vývaru s mrkví, ochucené cibulí, česnekem a bylinkami. Zdobené cibulkou a slaninou bude podáváno s mačkanými bramborami

Menu staročeského víkendu v Cejchu

KACHNÍ PRSA S HRÁŠKEM

195 Kč

Zprudka opečená kachní prsa s glazovaným hráškem a dlouhými vaječnými nudlemi s drůbežími játry, šalotkou, česnekem a bylinkami

Menu staročeského víkendu v Cejchu

ČOKOLÁDOVÁ PĚNA

85 Kč

Nadýchaná čokoládová pěna s ovocným rozvarem a domácí šlehačkou