
Minestrone
Tradiční italská zeleninová polévka
CEJCH
O víkendu 10. - 12. 2. vás srdečně zveme na jedinečný Italský víkend v Cejchu! Na výběr bude z mnoha tradičních italských jídel včetně polévky, bramborových noků a mnoha druhů těstovin! Itálii v podání našeho zkušeného šéfkuchaře můžete ochutnat kdykoliv mezi 11:30 a 20:00 během pátku, soboty i neděle.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme prostřednictvím emailu stredisko@cejch.cz nebo telefonicky na čísle +420 725 777 170 zarezervovat stůl ve vnitřních prostorách restaurace.
Restaurace CEJCH
Tradiční italská zeleninová polévka
Domácí bruschetta s bylinkovým máslem, rajčatovou salsou a bazalkou jako předkrm
Dušené slávky na víně, s řapíkatým celerem, mrkví, petrželí a máslem, s čerstvými tagliatelle - omezené množství
Špagety s olivovým olejem, česnekem, chilli papričkou a italskou slaninou, zasypané petrželí a parmezánem
Špagety s italskou slaninou, žloutkem, smetanou a parmezánem
Typické italské bramborové nočky s kuřecím masem, se Špenátem, česnekem, smetanou a parmezánem
Italské krémové risotto s vepřovou kotletou, hřibovitými houbami, parmezánem a čerstvými bylinkami
Působivé italské těstoviny vyznačující se tmavě černou barvou inkoustu z olihně, podávané s krevetami, čerstvými bylinkami a parmezánem
Tradiční recept s kuřecím ragú, v typické rajčatové omáčce s čerstvými bylinkami, červenou cibulkou a parmazánem
Jeden z nejlepších italských zmrzlinových dezertů s ovocem, strouhanou čokoládou a domácí šlehačkou