
Polévka čičeri
Lehce pikantní maďarská polévka
CEJCH
O víkendu 17. - 19. 3. vás srdečně zveme na jedinečný Maďarský víkend v Cejchu! Na výběr bude z mnoha tradičních maďarských jídel, a to langoše na několik způsobů, perkelt, segedinský guláš nebo třeba husí paštika! Skvělou maďarskou kuchyni můžete ochutnat kdykoliv mezi 11:30 a 20:00 během pátku, soboty i neděle.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme prostřednictvím emailu stredisko@cejch.cz nebo telefonicky na čísle +420 725 777 170 zarezervovat stůl ve vnitřních prostorách restaurace.
Restaurace CEJCH
Lehce pikantní maďarská polévka
Paštika z husích jater s domácí bagetkou
Tradiční maďarský pokrm s česnekem, kečupem a sýrem
Tradiční maďarský pokrm s vepřovým trhaným masem, červenou cibulí, sýrem a BBQ omáčkou
Tradiční maďarský pokrm se sýrem s modrou plísní, zakysanou smetanou a červenou cibulí
Pokrm podobný českému guláši, kousky masa dušené na cibulce a sádle
Tradiční segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem
Tradiční maďarský závin, plněný zmrzlinou a domácí šlehačkou