CEJCH

Maďarský víkend v Cejchu

O víkendu 17. - 19. 3. vás srdečně zveme na jedinečný Maďarský víkend v Cejchu! Na výběr bude z mnoha tradičních maďarských jídel, a to langoše na několik způsobů, perkelt, segedinský guláš nebo třeba husí paštika! Skvělou maďarskou kuchyni můžete ochutnat kdykoliv mezi 11:30 a 20:00 během pátku, soboty i neděle.

Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme prostřednictvím emailu stredisko@cejch.cz nebo telefonicky na čísle +420 725 777 170 zarezervovat stůl ve vnitřních prostorách restaurace.

Rezervovat místo

Restaurace CEJCH

Výběr maďarského víkendu

Menu maďarského víkendu v Cejchu

Polévka čičeri

55 Kč

Lehce pikantní maďarská polévka

Menu maďarského víkendu v Cejchu

Typický maďarský předkrm

85 Kč

Paštika z husích jater s domácí bagetkou

Menu maďarského víkendu v Cejchu

Langoš klasik

150 Kč

Tradiční maďarský pokrm s česnekem, kečupem a sýrem

Menu maďarského víkendu v Cejchu

Langoš pašík

180 Kč

Tradiční maďarský pokrm s vepřovým trhaným masem, červenou cibulí, sýrem a BBQ omáčkou

Menu maďarského víkendu v Cejchu

Langoš smraďoch

170 Kč

Tradiční maďarský pokrm se sýrem s modrou plísní, zakysanou smetanou a červenou cibulí

Menu maďarského víkendu v Cejchu

Maďarský perkelt s bramborovými nokedly

195 Kč

Pokrm podobný českému guláši, kousky masa dušené na cibulce a sádle

Menu maďarského víkendu v Cejchu

Segedinský guláš

185 Kč

Tradiční segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem

Menu maďarského víkendu v Cejchu

Maďarské bejgli s vanilkovou zmrzlinou, domácí šlehačkou

85 Kč

Tradiční maďarský závin, plněný zmrzlinou a domácí šlehačkou