
Studený předkrm
Celerový salát
CEJCH
Ve čtvrtek 23. února 2023 se na vás v 18:00 těšíme při příležitosti třetí servírované večeře, a to v duchu kuchařského umění Magdaleny Dobromily Rettigové. V omezeném počtu hostů a v naprostém soukromí se můžete těšit na jedinečný gastronomický zážitek. Naši šéfkuchaři vám naservírují a přímo před vámi podrobně představí pětichodové menu, složené ze studeného a teplého předkrmu, polévky, hlavního chodu a dezertu. Součástí menu bude také sklenička kvalitního vína pro navození dokonalé atmosféry. Celková cena servírované večeře je 850,- Kč. Rezervace přijímáme telefonicky na čísle +420 725 777 170. Pro veřejnost je restaurace uzavřena. Předchozí rezervace nejpozději do středečních 20:00 je nutnou podmínkou pro vstup.
Magdalena Dobromila Rettigová byla významnou českou buditelkou, spisovatelkou, básnířkou a autorkou divadelních her a krátkých próz. Jejím největším odkazem však zůstává Domácí kuchařka, z jejíž slavné sbírky receptů jsme čerpali při přípravě další servírované večeře. Způsob přípravy pokrmů, postupy a použité suroviny budou zcela autentické.
Restaurace CEJCH
Celerový salát
Jablkové věnečeky smažené
Polívka hrachová
Telecí kejta slaninou prostrkaná, knedlíky takzvané litické a bylinková omáčka ze smetany
Moravský koláč s ovocem
Restaurace CEJCH