
ŽEBRÁCKÝ OUKROP
Silná česneková polévka s vejcem, brambory, kroupami a Chlebovými krutony
CEJCH
O víkendu 17. - 19. 2. u nás proběhne tradiční Staročeský víkend! Na výběr bude z mnoha staročeských jídel, které všichni moc dobře známe od svých babiček. Žebrácký oukrop, štajryš, kynuté lívance a mnoho dalšího můžete ochutnat kdykoliv mezi 11:30 a 20:00 během pátku, soboty i neděle.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme prostřednictvím emailu stredisko@cejch.cz nebo telefonicky na čísle +420 725 777 170 zarezervovat stůl ve vnitřních prostorách restaurace.
Restaurace CEJCH
Silná česneková polévka s vejcem, brambory, kroupami a Chlebovými krutony
Poctivý kus vepřové kotlety s bramborovou kaší, kroupami a zelím, se smaženou cibulkou a kousky slaniny
Dozlatova pečené kuře na rozmarýnu s máslem maštěným Petrželovým bramborem
Pomalu pečená vepřová krkovice se staročeskou kaší ze šťouchaných brambor, dochucenou sádlem, česnekem, kmínem a novým kořením
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, s křupavou cibulkou a špekem, maštěné sádlem
Dlouho tažený zvěřinový gulášek s variací knedlíků, křenem a Cibulkou. Můžeme podávat také s chlebem
Nadýchané lívance podávané s domácím tvarohem z farmy, se skořicí, máslem a ovocným rozvarem