CEJCH

Staročeský víkend v Cejchu

O víkendu 17. - 19. 2. u nás proběhne tradiční Staročeský víkend! Na výběr bude z mnoha staročeských jídel, které všichni moc dobře známe od svých babiček. Žebrácký oukrop, štajryš, kynuté lívance a mnoho dalšího můžete ochutnat kdykoliv mezi 11:30 a 20:00 během pátku, soboty i neděle.

Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme prostřednictvím emailu stredisko@cejch.cz nebo telefonicky na čísle +420 725 777 170 zarezervovat stůl ve vnitřních prostorách restaurace.

Rezervovat místo

Restaurace CEJCH

Výběr staročeského víkendu

Menu staročeského víkendu v Cejchu

ŽEBRÁCKÝ OUKROP

45 Kč

Silná česneková polévka s vejcem, brambory, kroupami a Chlebovými krutony

Menu staročeského víkendu v Cejchu

VEPŘOVÁ KOTLETA SE ŠTAJRYŠEM

190 Kč

Poctivý kus vepřové kotlety s bramborovou kaší, kroupami a zelím, se smaženou cibulkou a kousky slaniny

Menu staročeského víkendu v Cejchu

PEČENÉ KUŘE NA ROZMARÝNU S BRAMBOREM

185 Kč

Dozlatova pečené kuře na rozmarýnu s máslem maštěným Petrželovým bramborem

Menu staročeského víkendu v Cejchu

VEPŘOVÁ KRKOVICE S KOCMRDOU

190 Kč

Pomalu pečená vepřová krkovice se staročeskou kaší ze šťouchaných brambor, dochucenou sádlem, česnekem, kmínem a novým kořením

Menu staročeského víkendu v Cejchu

Plněné bramborové knedlíky

180 Kč

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, s křupavou cibulkou a špekem, maštěné sádlem

Menu staročeského víkendu v Cejchu

ZVĚŘINOVÝ GULÁŠ

180 Kč

Dlouho tažený zvěřinový gulášek s variací knedlíků, křenem a Cibulkou. Můžeme podávat také s chlebem

Menu staročeského víkendu v Cejchu

KYNUTÉ LÍVANCE S TVAROHEM

95 Kč

Nadýchané lívance podávané s domácím tvarohem z farmy, se skořicí, máslem a ovocným rozvarem