CEJCH

Svatomartinský víkend

Na svatého Martina jsme si pro vás v restauraci CEJCH připravili tradiční staročeské menu - kaldoun, dozlatova pečené husy a domácí jablečné záviny. Rezervace pečené husy je nutná, a to nejpozději do středy 8. 11. 2023. Po zkušenostech ji doporučujeme udělat co nejdříve, a to na čísle +420 725 777 170. Kromě staročeského menu máme pro vás připravený i standardní víkendový jídelní lístek.

Rezervovat místo

Restaurace CEJCH

Tradiční svatomartinské menu

Tradiční svatomartinské menu

Drůbeží kaldoun s drůbky a kořenovou zeleninou

55 Kč

Tradiční kaldoun v podání našeho šéfkuchaře.

Tradiční svatomartinské menu

Na jablkách dozlatova pečená husa s velkou mísou houskových, bramborových, špekových a chlupatých knedlíků, podávána s bílým zelím se špekem a červeným zelím se skořicí

2640 Kč

Porce je určena pro 4-10 osob podle náročnosti strávníků. Celá husa bude servírovaná a krájená naším šéfkuchařem přímo před vámi.

Tradiční svatomartinské menu

Svatomartinský jablečný štrúdl s vanilkovou zmrzlinou a domácí šlehačkou

85 Kč

Tradiční svatomartinský dezert k dobré kávičce.

Restaurace CEJCH

Standardní jídelní lístek

Tradiční svatomartinské menu

Kuřecí řízek obalený v kukuřičných lupínkách, podávaný se steakovými hranolky a BBQ omáčkou

205 Kč

Tradiční svatomartinské menu

Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem

195 Kč

Tradiční svatomartinské menu

Smažený sýr s hranolky a domácí tatarskou omáčkou

180 Kč

Tradiční svatomartinské menu

Jelení ragú s chlupatými knedlíky, kysaným zelím a smaženou cibulkou

185 Kč