
Frankfurtská polévka s párkem a bramborem
Oblíbená československá polévka, kdysi hitem všech školních jídelen a bufetů
CEJCH
O víkendu 10. - 12. 3. vás srdečně zveme na zlaté devadesátky! Kdykoliv mezi 11:30 a 20:00 během pátku, soboty i neděle se můžete těšit na typická devadesátková jídla. Chybět nebude kaťák, šišky s mákem, smažený sýr ani kuře s broskví! Chybět nebude ani hudební doprovod, který začíná v sobotu v 16 hodin! Zároveň pro každého v dobovém oblečení à la karneval čeká pozornost ve formě překvapení.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme prostřednictvím emailu stredisko@cejch.cz nebo telefonicky na čísle +420 725 777 170 zarezervovat stůl ve vnitřních prostorách restaurace.
Restaurace CEJCH
Oblíbená československá polévka, kdysi hitem všech školních jídelen a bufetů
Typický „Kaťák“ z vepřové kotlety se smaženými hranolky
Jedna z nejoblíbenějších specialit devadesátek – kuřecí plátek s broskví a sýrovým plátkem
Vepřová játra na cibulce s rýží
Buřty a pivo? Ideální kombinace!
Poctivý „Smažák“ s hranolky a domácí tatarkou
Bramborové šišky s mákem a cukrem jako od babičky
Pohár s kopečkovou zmrzlinou, kompotovaným ovocem a domácí šlehačkou