
Poctivý bažantí vývar
Bažantí vývar s kořenovou zeleninou a nudlemi
CEJCH
Na víkend 20. - 22. ledna 2023 pro vás máme na naše zvěřinové hody připraveného jelena, daňka, muflona, bažanta i divočáka. Zvěřinové speciality můžete ochutnat kdykoliv mezi 11:30 a 20:00 během celého víkendu. Bude to stát za to!
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme prostřednictvím emailu stredisko@cejch.cz nebo telefonicky na čísle +420 725 777 170 zarezervovat stůl ve vnitřních prostorách restaurace.
Restaurace CEJCH
Bažantí vývar s kořenovou zeleninou a nudlemi
Pikantní kančí guláš s poctivou porcí cibule, křenu a čtyř kusů našich dozlatova smažených bramboráčků.
Pomalu pečené mufloní kostky na česneku, se špenátem a domácím bramborovým knedlíkem
Trhané kančí maso v pšeničné tortile, se zeleninou, zasypané sýrem cheddar, s hranolky a bylinkovým dipem
Neotřelá kombinace libového jeleního masa se zeleninou, s čerstvou pastou a parmezánem
Šťavnatý řízek z vybrané zvěřiny podávaný se šťouchaným bramborem, americkými bramborami nebo hranolky
Libové jelení maso dušené na červeném víně, podávané s gratinovanými brambory
Nepečený dort s ovocem a zakysanou smetanou
Bylinný likér Jägermeister