Kuřecí Satay s omáčkou a salátkem
Tradiční indonéský předkrm z kuřecích prsou s arašídy, fenyklem, zelím a sójovou omáčkou
CEJCH
O posledním lednovém víkendu k nám zavítají naši dlouholetí přátelé, šéfkuchaři a specialisté na východní gastronomii. Společně s naším šéfkuchařem vás provedou Indonésií, Taiwanem, Thajskem, Čínou, Indií a Japonskem! Víkend plný východních specialit proběhne v pátek a v sobotu od 11:30 do 20:00 a v neděli od 11:30 do 18:00. Máme se na co těšít!
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme si místa rezervovat, a to telefonicky na čísle +420 725 777 170. Rezervace stolu platí na 2 hodiny. Pokud dopředu víte, že se u nás chcete zdržet déle, dopředu nás na tuto skutečnost prosím upozorněte. Velmi rádi vám vyhovíme.
Restaurace CEJCH
Tradiční indonéský předkrm z kuřecích prsou s arašídy, fenyklem, zelím a sójovou omáčkou
Taiwanská polévka s hovězí kližkou, jarní cibulkou, černým vejcem, vaječnými nudlemi a orientálním kořením
Thajský hlavní chod s krevetami, rýžovými nudlemi, pak choi, tamarindem a rybí omáčkou
Čínský hlavní chod z vepřového bůčku, vajíčka, smažené rýže, sweet chilli majonézy, nakládené zeleniny, česneku, chilli a zázvoru
Indický vegetariánský hlavní chod s čočkou, cizrnou, brokolicí, rajčaty a koriandrem
Thajský hlavní chod s kuřecím stehýnkem, kari pastou, kokosovým mlékem, limetovými lístky a orientálním kořením
Čínský hlavní chod s kachním prsem, vaječnými nudlemi, pomerančem, rýžovým octem a třtinovým cukrem
Japonský hlavní chod s vepřovou kotletou, panko strouhankou, cibulí, česnekem a jarní cibulkou
Tradiční thajský dezert s rýží, kokosem, marakujou, kešu a mangem