ZUPPA DI POMODORO
Tradiční italská rajčatová polévka s tarhoňou a bylinkami
CEJCH
O víkendu 23. - 25. února 2024 pokračuje naše společná cesta evropskou kuchyní. Druhý soutěžní víkend se můžete těšit na italské speciality - špagety mnoha chutí, bramborové nočky s kuřecím masem, krémové rizoto a další místní speciality od polévky po dezert. Pro bezlepkáře máme připravené speciální těstoviny. Otevřeno máme v pátek a v sobotu od 11:30 do 20:00 a v neděli od 11:30 do 18:00. Těšíme se na vás.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme si místa rezervovat, a to telefonicky na čísle +420 725 777 170. Rezervace stolu platí na 2 hodiny. Pokud dopředu víte, že se u nás chcete zdržet déle, dopředu nás na tuto skutečnost prosím upozorněte. Velmi rádi vám vyhovíme.
Zapojte se s námi!
Naši společnou cestu evropskou kuchyní bude doprovázet jedinečná soutěž o mnoho zajímavých cen. Za každý hlavní chod u nás obdržíte razítko na speciální kartičku. Jakmile se Vám podaří nasbírat 4 razítka (4 hlavní chody), vhodíte žeton se svým jménem do zapečetěné losovací urny a s každým žetonem máte možnost vyhrát jednu z níže uvedených cen. Akce trvá do 24. března, kartičky jsou přenositelné a počet vhozených žetonů na osobu není nijak omezený.
Chcete mít vyšší šanci na výhru? Podělte se o kartičku s přáteli, razítka sbírejte společně a o výhru se s nimi podělte!
Restaurace CEJCH
Tradiční italská rajčatová polévka s tarhoňou a bylinkami
Špagety s olivovým olejem, česnekem, chilli papričkou a italskou slaninou, zasypané petrželí a parmezánem (možné v bezlepkové verzi)
Špagety s italskou slaninou, žloutkem, smetanou a parmezánem (možné v bezlepkové verzi)
Typické italské bramborové nočky s kuřecím masem, se Špenátem, česnekem, smetanou a parmezánem
Typické italské bramborové nočky s kuřecím masem, s rajčatovou omáčkou, mozzarellou, smetanou a parmezánem
Italské krémové risotto s vepřovou kotletou, hřibovitými houbami, parmezánem a čerstvými bylinkami
Italské krémové risotto s krevetami, parmezánem a čerstvými bylinkami
Mořský vlk smažený na pánvi s česnekem, petrželí a citronovou šťávou, podávaný s máslovou zeleninou
Vepřový steak z kotlety podávaný s rozmarýnovým pečeným bramborem s omáčkou salmoriglio
Jeden z nejoblíbenějších italských dezertů s ovocem a domácí šlehačkou