
BRAMBOROVÝ KRÉM S PANCETTOU
Jemný bramborový krém s pancettou a zelenými bylinkami
CEJCH
O víkendu 15. - 17. března 2024 zůstáváme v Českém ráji, a to z důvodu konání soukromých akcí. Ale nebojte, razítka cestovatelské soutěže můžete sbírat i tento víkend! Těšit se můžete třeba na bramborový krém s pancettou, zvěřinovou svíčkovou nebo kynuté borůvkové knedlíky. Otevřeno máme v pátek a v sobotu od 11:30 do 20:00 a v neděli od 11:30 do 18:00. Těšíme se na vás.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme si místa rezervovat, a to telefonicky na čísle +420 725 777 170. Rezervace stolu platí na 2 hodiny. Pokud dopředu víte, že se u nás chcete zdržet déle, dopředu nás na tuto skutečnost prosím upozorněte. Velmi rádi vám vyhovíme.
Zapojte se s námi!
Naši společnou cestu evropskou kuchyní bude doprovázet jedinečná soutěž o mnoho zajímavých cen. Za každý hlavní chod u nás obdržíte razítko na speciální kartičku. Jakmile se Vám podaří nasbírat 4 razítka (4 hlavní chody), vhodíte žeton se svým jménem do zapečetěné losovací urny a s každým žetonem máte možnost vyhrát jednu z níže uvedených cen. Akce trvá do 24. března, kartičky jsou přenositelné a počet vhozených žetonů na osobu není nijak omezený.
Chcete mít vyšší šanci na výhru? Podělte se o kartičku s přáteli, razítka sbírejte společně a o výhru se s nimi podělte!
Restaurace CEJCH
Jemný bramborový krém s pancettou a zelenými bylinkami
Zvěřinová sekaná se svíčkovou omáčkou a houskovým knedlíkem
4 ks plněných bramborových knedlíků s uzeným masem, se sladkokyselým zelím a osmaženou cibulkou
Vepřová kotletka připravovaná metodou sous vide s pečeným bylinkovým bramborem
Na grilu připravovaná vepřová panenka, podávaná s pikantními smaženými brambory a pepřovou smetanovou omáčkou
Stará česká klasika, podávaná s hranolky a domácí tatarskou omáčkou
Dozlatova smažený vepřový řízek s hranolky a domácí tatarskou omáčkou
Kynutý borůvkový knedlík s tvarohem, sypaný cukrem, skořicí a máslem