BRAMBOROVÝ KRÉM S PANCETTOU
Výborný bramborový krém se smetanou a pravou italskou pancettou.
CEJCH
O víkendu 19. - 21. dubna 2024 pro vás máme přichystané naše tradiční bramborákové hody! Těšit se můžete na jedinečné variace těchto tradičních pokrmů - pálivé, vegetariánské, zvěřinové nebo podle receptu našich babiček. Třešničkou na dortu pak bude náš domácí nepečený dort. Otevřeno máme v pátek a v sobotu od 11:30 do 20:00 a v neděli od 11:30 do 18:00. Těšíme se na vás.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme si místa rezervovat, a to telefonicky na čísle +420 725 777 170. Rezervace stolu platí na 2 hodiny. Pokud dopředu víte, že se u nás chcete zdržet déle, dopředu nás na tuto skutečnost prosím upozorněte. Velmi rádi vám vyhovíme.
Restaurace CEJCH
Výborný bramborový krém se smetanou a pravou italskou pancettou.
Známý loupežnický recept! Hovězí guláš s poctivou porcí cibule a křenu, s našimi dozlatova smaženými bramboráčky.
Velká bramboráková kapsa plněná speciální směsí z kuřecích prsou, restované zeleniny a fazolí, papričkou jalapeños, rajčatovou omáčkou a strouhaným sýrem.
Velká bramboráková kapsa s plátkem uzené krkovice, plněná variací bílého dušeného zelí se slaninou a červeného dušeného zelí s křenem a jablky
Velká bramboráková kapsa plněná směsí restované cibulky, kysaného zelí, slaniny a jedinečných olomouckých tvarůžků.
Trhaná pečená krkovice, bylinková zakysaná smetana s cheddarem a smaženou cibulkou ve velké bramborákové kapse.
Restovaná zeleninová směs s cibulkou a nudličkami uzeného masa, zasypaná hrstí modrého sýra
Tři domácí bramboráčky s majoránkou, česnekovým olejem a vídeňskou cibulkou.
Kulinářský skvost podle receptu naší panímámy. Nepečený dort ze zakysané smetany s čerstvým ovocem.