
Drůbeží kaldoun s drůbky a kořenovou zeleninou
Tradiční kaldoun v podání našeho šéfkuchaře.
CEJCH
Na svatého Martina jsme si pro vás v restauraci CEJCH připravili tradiční staročeské menu - kaldoun, dozlatova pečené husy a domácí jablečné záviny. Rezervace pečené husy je nutná, a to nejpozději do středy 30. 10. 2024. Po zkušenostech ji doporučujeme udělat co nejdříve, a to na čísle +420 725 777 170. Kromě staročeského menu máme pro vás připravené i pečená kachní stehýnka se standardním víkendovým jídelním lístkem.
Restaurace CEJCH
Tradiční kaldoun v podání našeho šéfkuchaře.
Na jablkách dozlatova pečená celá husa s velkou mísou houskových, bramborových, špekových a chlupatých knedlíků, podávaná s bílým zelím se špekem a červeným zelím se skořicí. Porce je určena pro 4-10 osob podle náročnosti strávníků. Husa je servírována a podávána naším šéfkuchařem přímo před Vámi. Pozor - pouze po předchozí rezervaci!
Tradiční svatomartinský dezert s vanilkovou zmrzlinou a domácí šlehačkou k dobré kávičce.
Restaurace CEJCH
Svíčková na smetaně a štrůdl s vanilkovou zmrzlinou
Pomalu pečené, šťavnaté, kachní stehno, s dokonale křupavou kůrkou a jemným masem, které se rozplývá na jazyku. Podáváme s kombinací domácího houskového a špekového knedlíku a variací červeného a bílého zelí.
Stará česká klasika, dozlatova smažený sýr s hranolky a domácí tatarkou.
Poctivá hovězí svíčková na smetaně s naším nadýchaným domácím houskovým knedlíkem, šlehačkou a brusinkovým terčem.
Moderní interpretace české klasiky v elegantním podání. Mistrovsky připravená, křehká, vepřová panenka obalená v jemné strouhance, dozlatova usmažená a podávaná s domácím bramborovým salátem paní provozní.