
ZVÝHODNĚNÉ MENU
Kuřecí vývar s nudlemi a segedínský guláš s domácím houskovým knedlíkem.
CEJCH
O víkendu 1. - 3. 11. se můžete těšit na tradiční víkendovou nabídku naší restaurace. Silný drůbeží vývar, segedínský guláš, farmářské pokrmy, dukátové buchtičky a mnoho dalšího můžete ochutnat v pátek a v sobotu od 11:30 do 20:00 a v neděli od 11:30 do 18:00.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme si místa rezervovat, a to telefonicky na čísle +420 725 777 170. Rezervace stolu platí na 2 hodiny. Pokud dopředu víte, že se u nás chcete zdržet déle, dopředu nás na tuto skutečnost prosím upozorněte. Velmi rádi vám vyhovíme.
Restaurace CEJCH
Kuřecí vývar s nudlemi a segedínský guláš s domácím houskovým knedlíkem.
Silný kuřecí vývar s kořenovou zeleninou a nudlemi
Šťavnatý steak z vepřového masa, s výjimečnou robustní chutí a dokonalou texturou, s kousky uzené slaniny a smažené cibulky. Podáváme s pečenými brambory grenaille s vůní rozmarýnu.
Kousky kuřecího masa jsou marinované v aromatické směsi bylinek a koření a následně napíchané na špíz spolu s čerstvou zeleninou. Podáváme s hranolky a koktejlovou omáčkou.
Měkké a šťavnaté kousky vepřového masa pomalu dušené v jemné, lehce pikantní omáčce z kysaného zelí a smetany, servírované s naším domácím houskovým knedlíkem.
Česká klasika, podávána s hranolky a domácí tatarskou omáčkou
Vepřová sekaná s fantastickou strukturou, plněná uzeninou, špekem a kyselou okurkou, se šťouchaným bylinkovým bramborem a okurkovým salátem.
Sladká tečka vás zavede zpět do dětství.