CEJCH

Tradiční víkend

O víkendu 1. - 3. 11. se můžete těšit na tradiční víkendovou nabídku naší restaurace. Silný drůbeží vývar, segedínský guláš, farmářské pokrmy, dukátové buchtičky a mnoho dalšího můžete ochutnat v pátek a v sobotu od 11:30 do 20:00 a v neděli od 11:30 do 18:00.

Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme si místa rezervovat, a to telefonicky na čísle +420 725 777 170. Rezervace stolu platí na 2 hodiny. Pokud dopředu víte, že se u nás chcete zdržet déle, dopředu nás na tuto skutečnost prosím upozorněte. Velmi rádi vám vyhovíme.

Rezervovat místo

Restaurace CEJCH

Menu tradičního víkendu

Menu víkendu CEJCH

ZVÝHODNĚNÉ MENU

199 Kč

Kuřecí vývar s nudlemi a segedínský guláš s domácím houskovým knedlíkem.

Menu víkendu CEJCH

KUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI

45 Kč

Silný kuřecí vývar s kořenovou zeleninou a nudlemi

Menu víkendu CEJCH

FARMÁŘSKÁ KRKOVICE S GRENAILLEMI

195 Kč

Šťavnatý steak z vepřového masa, s výjimečnou robustní chutí a dokonalou texturou, s kousky uzené slaniny a smažené cibulky. Podáváme s pečenými brambory grenaille s vůní rozmarýnu.

Menu víkendu CEJCH

KUŘECÍ ŠPÍZ SE ZELENINOU A SMAŽENÝMI HRANOLKY

185 Kč

Kousky kuřecího masa jsou marinované v aromatické směsi bylinek a koření a následně napíchané na špíz spolu s čerstvou zeleninou. Podáváme s hranolky a koktejlovou omáčkou.

Menu víkendu CEJCH

SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ S HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM

175 Kč

Měkké a šťavnaté kousky vepřového masa pomalu dušené v jemné, lehce pikantní omáčce z kysaného zelí a smetany, servírované s naším domácím houskovým knedlíkem.

Menu víkendu CEJCH

SMAŽENÝ SÝR

180 Kč

Česká klasika, podávána s hranolky a domácí tatarskou omáčkou

Menu víkendu CEJCH

PLNĚNÁ SEKANÁ SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM

175 Kč

Vepřová sekaná s fantastickou strukturou, plněná uzeninou, špekem a kyselou okurkou, se šťouchaným bylinkovým bramborem a okurkovým salátem.

Menu víkendu CEJCH

DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S KRÉMEM

99 Kč

Sladká tečka vás zavede zpět do dětství.