CEJCH

Víkend beze jména

O víkendu 15. - 17. 11. se můžete těšit na netradiční víkendovou nabídku naší restaurace. Poctivou valašskou kyselicu, guláš v domácím chlebu, hovězí stroganov, domácí nepečený dort a mnoho dalšího můžete ochutnat v pátek a v sobotu od 11:30 do 20:00 a v neděli od 11:30 do 18:00.

Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme si místa rezervovat, a to telefonicky na čísle +420 725 777 170. Rezervace stolu platí na 2 hodiny. Pokud dopředu víte, že se u nás chcete zdržet déle, dopředu nás na tuto skutečnost prosím upozorněte. Velmi rádi vám vyhovíme.

Rezervovat místo

Restaurace CEJCH

Menu beze jména

Menu beze jména

ZVÝHODNĚNÉ MENU

199 Kč

Valašská kyselica a bůček se šťouchaným bramborem

Menu beze jména

POCTIVÁ VALAŠSKÁ KYSELICA

45 Kč

Tradiční valašská polévka s uzenou klobáskou, kysaným zelím, bramborami a smetanou.

Menu beze jména

GULÁŠ BREAD PIT

190 Kč

Hovězí guláš, pomalu vařený do šťavnaté jemnosti, servírovaný v misce z domácího žitného chleba. Doplněno čerstvě strouhaným křenem a plátky červené cibule.

Menu beze jména

HOVĚZÍ STROGANOFF S JASMÍNOVOU RÝŽÍ

210 Kč

Jemné plátky hovězího masa v krémové omáčce s hořčicí, kyselými okurkami a houbovým aroma, podáváme s jasmínovou rýží.

Menu beze jména

KUŘE NA DIVOKO S PEČENÝM BRAMBOREM

175 Kč

Šťavnaté kuře na bylinkách, podávané s pečeným bramborem a zeleninovými hranolky.

Menu beze jména

SMAŽENÝ SÝR

180 Kč

Česká klasika, která nezklame. Podáváme s hranolky a domácí tatarskou omáčkou.

Menu beze jména

VEPŘOVÝ BŮČEK SE ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM

175 Kč

Vepřový bůček připravený metodou sous-vide, šťavnatý s křupavou kůží. Podáváme se šťouchanými bramborami na sádle s bylinkami.

Menu beze jména

NEPEČENÝ DORT S ČERSTVÝM OVOCEM

95 Kč

Lehký dezert ze zakysané smetany, piškotů a čerstvého ovoce.