
ZVÝHODNĚNÉ MENU
Valašská kyselica a bůček se šťouchaným bramborem
CEJCH
O víkendu 15. - 17. 11. se můžete těšit na netradiční víkendovou nabídku naší restaurace. Poctivou valašskou kyselicu, guláš v domácím chlebu, hovězí stroganov, domácí nepečený dort a mnoho dalšího můžete ochutnat v pátek a v sobotu od 11:30 do 20:00 a v neděli od 11:30 do 18:00.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme si místa rezervovat, a to telefonicky na čísle +420 725 777 170. Rezervace stolu platí na 2 hodiny. Pokud dopředu víte, že se u nás chcete zdržet déle, dopředu nás na tuto skutečnost prosím upozorněte. Velmi rádi vám vyhovíme.
Restaurace CEJCH
Valašská kyselica a bůček se šťouchaným bramborem
Tradiční valašská polévka s uzenou klobáskou, kysaným zelím, bramborami a smetanou.
Hovězí guláš, pomalu vařený do šťavnaté jemnosti, servírovaný v misce z domácího žitného chleba. Doplněno čerstvě strouhaným křenem a plátky červené cibule.
Jemné plátky hovězího masa v krémové omáčce s hořčicí, kyselými okurkami a houbovým aroma, podáváme s jasmínovou rýží.
Šťavnaté kuře na bylinkách, podávané s pečeným bramborem a zeleninovými hranolky.
Česká klasika, která nezklame. Podáváme s hranolky a domácí tatarskou omáčkou.
Vepřový bůček připravený metodou sous-vide, šťavnatý s křupavou kůží. Podáváme se šťouchanými bramborami na sádle s bylinkami.
Lehký dezert ze zakysané smetany, piškotů a čerstvého ovoce.