
BRAMBOROVÁ POLÉVKA
Typická česká polévka s hřibovými houbami a kořenovou zeleninou
CEJCH
O druhém adventním víkendu vás srdečně zveme na zlaté devadesátky! V pátek a v sobotu od 11:30 do 20:00 a v neděli od 11:30 do 18:00 se můžete těšit na typická devadesátková jídla. Chybět nebude pivovarský guláš, vepřo-knedlo-zelo, smažený sýr ani kuře s broskví!
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme si místa rezervovat, a to telefonicky na čísle +420 725 777 170. Rezervace stolu platí na 2 hodiny. Pokud dopředu víte, že se u nás chcete zdržet déle, dopředu nás na tuto skutečnost prosím upozorněte. Velmi rádi vám vyhovíme.
Restaurace CEJCH
Typická česká polévka s hřibovými houbami a kořenovou zeleninou
Bramboračka a vepřo, knedlo, zelo
Stará česká klasika s hranolky a domácí tatarskou omáčkou
Poctivé vepřové výpečky s domácím bramborovým knedlíkem a dušeným bílým zelím se špekem
Hovězí gulášek na černém pivu, domácí houskový knedlík, červená cibulka a pikantní feferonka
Legendární specialita devadesátek, podáváme s hranolky a domácí tatarskou omáčkou
Na roštu připravovaná vepřová játra s pečeným bylinkovým bramborem a domácí tatarskou omáčkou
Devadesátková sladká tečka