Kulajda
Lesní polévka s nádechem tradice! Chuť, která vás přenese na venkovský dvůr, kde se vůně lesa a bylinek snoubí v dokonalé harmonii.
CEJCH
O prvním mimosezónním víkendu (10. - 12. října 2025) vás v CEJCHU bude čekat Bramborákový víkend! Těšit se můžete na jedinečné variace těchto tradičních pokrmů - gulášové, zelné, pálivé, vegetariánské, česnekové nebo třeba jen podle receptu našich babiček. Třešničkou na dortu pak bude náš domácí nepečený dort s ovocem. Otevřeno máme v pátek a v sobotu od 11:30 do 20:00, v neděli pak od 11:30 do 18:00. Těšíme se na vás.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme si místa rezervovat, a to telefonicky na čísle +420 725 777 170. Rezervace stolu platí na 2 hodiny. Pokud dopředu víte, že se u nás chcete zdržet déle, dopředu nás na tuto skutečnost prosím upozorněte. Velmi rádi vám vyhovíme.
Restaurace CEJCH
Lesní polévka s nádechem tradice! Chuť, která vás přenese na venkovský dvůr, kde se vůně lesa a bylinek snoubí v dokonalé harmonii.
Kulajda a smažák
Dozlatova smažený sýr s hranolky a naší domácí tatarskou omáčkou.
Známý loupežnický recept! Hovězí guláš s poctivou porcí cibule a křenu, s našimi dozlatova smaženými bramboráčky.
Velká bramboráková kapsa plněná směsí masa a zeleniny, doplněná bohatou rajčatovou omáčkou a jemně strouhaným sýrem. Pikantní a výrazná chuť, která zanechá dojem.
Velká bramboráková kapsa plněná trhaným masem, čedarem a jarní cibulkou, doplněná bylinkovým dipem. Odvážná kombinace s výraznou chutí, která potěší každého gurmána.
Velká bramboráková kapsa plněná jemným hermelínem, cibulovou marmeládou, slaninovými chipsy, brusinkami a čerstvými bylinkami. Autentická harmonie!
Tři zlatavé bramboráčky servírované s dušeným domácím zelím se smetanou a kostkami uzené kýty, doplněné čerstvými bylinkami. Pocta české chalupě na vidličce!
Tři domácí bramboráčky s majoránkou, česnekovým olejem a vídeňskou cibulkou.
Lehký nepečený dort z nadýchané smetany, jemných piškotů a šťavnatého ovoce. Domácí klasika!