
ZUPPA DI POMODORO
Tradiční italská rajčatová polévka s tarhoňou a bylinkami. K zakousnutí bylinková focaccia.
CEJCH
O víkendu 31. ledna - 2. února 2025 počíná naše společná cesta světovou kuchyní. První soutěžní víkend se můžete těšit na italské speciality - špagety mnoha chutí, bramborové nočky s kuřecím masem, krémové rizoto a další místní speciality od polévky po dezert. Pro bezlepkáře máme připravené speciální těstoviny. Otevřeno máme v pátek a v sobotu od 11:30 do 20:00 a v neděli od 11:30 do 18:00. Těšíme se na vás.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme si místa rezervovat, a to telefonicky na čísle +420 725 777 170. Rezervace stolu platí na 2 hodiny. Pokud dopředu víte, že se u nás chcete zdržet déle, dopředu nás na tuto skutečnost prosím upozorněte. Velmi rádi vám vyhovíme.
Zapojte se s námi!
Naši společnou cestu světovou kuchyní bude doprovázet jedinečná soutěž o mnoho zajímavých cen. Za každý hlavní chod u nás obdržíte razítko na speciální kartičku. Jakmile se Vám podaří nasbírat 4 razítka (4 hlavní chody), vhodíte žeton se svým jménem do zapečetěné losovací urny a s každým žetonem máte možnost vyhrát jednu z níže uvedených cen. Akce trvá do 23. března, kartičky jsou přenositelné a počet vhozených žetonů na osobu není nijak omezený.
Chcete mít vyšší šanci na výhru? Podělte se o kartičku s přáteli, razítka sbírejte společně a o výhru se s nimi podělte!
Restaurace CEJCH
Tradiční italská rajčatová polévka s tarhoňou a bylinkami. K zakousnutí bylinková focaccia.
Špagety s olivovým olejem, česnekem, chilli papričkou a italskou slaninou, zasypané petrželí a parmezánem (možné v bezlepkové verzi)
Špagety s italskou slaninou, žloutkem, smetanou a parmezánem (možné v bezlepkové verzi)
Typické italské bramborové nočky s kuřecím masem, se špenátem, česnekem, smetanou a parmezánem
Typické italské bramborové nočky s kuřecím masem, rajčatovou omáčkou, mozzarellou, smetanou a parmezánem
Italské krémové risotto s vepřovou kotletou, hřibovitými houbami, parmezánem a čerstvými bylinkami
Italské krémové risotto s krevetami, parmezánem a čerstvými bylinkami
Vepřový steak z kotlety podávaný s gratinovanými brambory a omáčkou salmoriglio
Dušené kuře na víně, s rajčatovou omáčkou s vůní čerstvých bylinek. Podáváme s rozmarýnovým pečeným bramborem.
Jeden z nejoblíbenějších italských dezertů s ovocem a domácí šlehačkou