
KOTOSOUPA AVGOLEMONO
Výborná řecká kuřecí polévka s citrónovo vaječnou záklechtkou a s pořádnou dávkou cibule, brambor, kulatozrnné rýže a mrkve
CEJCH
O víkendu 21. - 23. března 2025 pokračujeme na naší společné cestě světovou kuchyní. Těšit se můžete na rozmanité řecké speciality - souvlaki, kýta na víně, keftedes a další místní speciality od polévky po dezert. Otevřeno máme v pátek a v sobotu od 11:30 do 20:00 a v neděli od 11:30 do 18:00. Těšíme se na vás.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme si místa rezervovat, a to telefonicky na čísle +420 725 777 170. Rezervace stolu platí na 2 hodiny. Pokud dopředu víte, že se u nás chcete zdržet déle, dopředu nás na tuto skutečnost prosím upozorněte. Velmi rádi vám vyhovíme.
Zapojte se s námi!
Naši společnou cestu světovou kuchyní bude doprovázet jedinečná soutěž o mnoho zajímavých cen. Za každý hlavní chod u nás obdržíte razítko na speciální kartičku. Jakmile se Vám podaří nasbírat 4 razítka (4 hlavní chody), vhodíte žeton se svým jménem do zapečetěné losovací urny a s každým žetonem máte možnost vyhrát jednu z níže uvedených cen. Akce trvá do 23. března, kartičky jsou přenositelné a počet vhozených žetonů na osobu není nijak omezený.
Chcete mít vyšší šanci na výhru? Podělte se o kartičku s přáteli, razítka sbírejte společně a o výhru se s nimi podělte!
Restaurace CEJCH
Výborná řecká kuřecí polévka s citrónovo vaječnou záklechtkou a s pořádnou dávkou cibule, brambor, kulatozrnné rýže a mrkve
Zvýhodněné menu se skládá z polévky a kuřete na pomerančích.
Skvostná úprava typického řeckého špízu s kuřecím, vepřovým a uzeným masem, cibulí, paprikou a žampiony, s hranolky a bylinkovým dipem
Typický pokrm, který voní řeckým létem! Grilovaná kuřecí stehýnka na svěžích pomerančích, s chutí medu, brandy a spousty bylinek. Podáváme s pikantními bramborami.
Vepřová kýta dušená na bílém víně s citrónovou šťávou, s pečenými bylinkovými bramborami a plátky červené papriky. To vše připravené v jedné pánvi.
Úžasná lahůdka z ostrova Korfu. Hovězí maso dušené na červeném víně v pikantní omáčce. Podáváme s čerstvými těstovinami.
Oblíbené kuličky z mletého masa s pečeným bramborem, silnou omáčkou, s čerstvým zeleninovým salátkem a typickými tzatziki.
Pečená zelenina s bramborami, bylinkami a sýrem riccota.
Velká porce řeckého salátu s olivami, sýrem feta a pita chlebem.
Dozlatova smažený sýr s hranolky a naší domácí tatarskou omáčkou.
V oleji smažené kuličky z těsta, pokapané medovým sirupem a skořicí.