
BRAMBOROVÁ POLÉVKA SE SLANINOU
Lehce nakyslá polévka s bramborami, koprem, kořenovou zeleninou a opečenou slaninou.
CEJCH
O víkendu 28. - 30. března 2025 pokračujeme na naší společné cestě světovou kuchyní. Těšit se můžete na rozmanité severské speciality - masové koule, jablkové kuře, skandinávský bramborák, grilovaná treska a další místní speciality od polévky po dezert. Otevřeno máme v pátek a v sobotu od 11:30 do 20:00 a v neděli od 11:30 do 18:00. Těšíme se na vás.
Abychom vám zaručili místo k sezení, doporučujeme si místa rezervovat, a to telefonicky na čísle +420 725 777 170. Rezervace stolu platí na 2 hodiny. Pokud dopředu víte, že se u nás chcete zdržet déle, dopředu nás na tuto skutečnost prosím upozorněte. Velmi rádi vám vyhovíme.
Zapojte se s námi!
Naši společnou cestu světovou kuchyní bude doprovázet jedinečná soutěž o mnoho zajímavých cen. Za každý hlavní chod u nás obdržíte razítko na speciální kartičku. Jakmile se Vám podaří nasbírat 4 razítka (4 hlavní chody), vhodíte žeton se svým jménem do zapečetěné losovací urny a s každým žetonem máte možnost vyhrát jednu z níže uvedených cen. Akce trvá do 23. března, kartičky jsou přenositelné a počet vhozených žetonů na osobu není nijak omezený.
Chcete mít vyšší šanci na výhru? Podělte se o kartičku s přáteli, razítka sbírejte společně a o výhru se s nimi podělte!
Restaurace CEJCH
Lehce nakyslá polévka s bramborami, koprem, kořenovou zeleninou a opečenou slaninou.
Zvýhodněné menu se skládá z bramborové polévky a bramboráku.
Pilíř národní švédské kuchyně. Na pánvi osmažené vepřové maso, uzenina, sázená vejce, cibule, brambory a směs různé zeleniny.
Typické koule z mletého masa ve smetanové omáčce s bylinkami, šťouchaným bramborem a brusinkami.
Dozlatova pečená kuřecí stehna s jablky, podávaná s pečeným bramborem a kysaným zelím.
Pečené vepřové maso, které se stalo národním dánským jídlem a je podáváno u štědrovečerní tabule. Přílohou je pečený a karamelizovaný brambor a červené zelí.
Bramborák s opečenou anglickou slaninou, brusinkami a sladkokyselým zelím. Vyhlášená specialita kraje Östergötland.
Treska připravovaná na grilu, se smetanovou omáčkou s petrželkou, bramborovými dukátky a zeleninovým salátkem.
Dozlatova smažený sýr s hranolky a naší domácí tatarskou omáčkou.
Dozlatova smažený vepřový řízek z kotlety, podávaný s domácím bramborovým salátem naší panímámy.
Severská klasika, kterou podáváme zastudena s čepicí čerstvé šlehačky.